Eğitim ve ÖğretimBaşarılarımızEtüt ve KurslarımızRehberlikAtatürk Köşesi
KONSER

Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu’nun 2011-2012 kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu “Türk Sanat Müziği” gecesinde ünlü bestekâr Turhan TAŞAN’ın eserleri Nazire SAVRAN’ın eşsiz sesiyle icra edildi.

Geceye onur konuğu olarak katılan ünlü bestekâr Turhan TAŞAN ilk defa bir ilköğretim okulunda “Türk Sanat Müziği” gecesi düzenlendiğini belirtip böyle bir organizasyonda bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Solist Nezire SAVRAN ise böyle bir gecede Turhan TAŞAN’ın bestelerini icra etmekten gurur duyduğunu söyledi.

Böylesine değerli bir bestekârın teveccüh gösterip bir ilköğretim okulu programına katılması okulumuzu ve Milli Eğitim camiasını onurlandırmıştır.

İki bölümden oluşan konserin 1. bölümde saygıdeğer bestekarımız Turhan TAŞAN’ın bestelerine 2. bölümde ise çok kıymetli bestekarlarımızın sevilen eserlerine yer verildi.

Sunuculuğunu TRT sanatçısı ve aynı zamanda bestekar Fatoş KOÇARSLAN’ın yaptığı konsere TRT radyo ve televizyonları saz heyeti eşlik etti.

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim müdürümüz Dr. Şaban KARATAŞ bestekar Turhan TAŞAN ve solist Nazire SAVRAN’a yaşattıkları Türk sanat müziği ziyafeti için; okul müdürü Fahri ALTAY’a ise böyle güzel bir program tertip ettiği için şükranlarını sundu.

Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim okulu olarak programı onurlandıran Turhan TAŞAN’a, solist Nazire SAVRAN’a, sunucu Fatoş KOÇARSLAN’a, programın hazırlanmasında emeği geçen tommaister Ali Ekber TUNCER’e

Davetimize icabet eden İlçe Milli Eğitim Müdürümün Dr. Şaban KARATAŞ’a, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa BUDAK’a, ilçe milli eğitim şube müdürlerimize ve tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.